Zwangerschapscursus / zwangerschapsyoga zomer 2019

Hennie Zwangerschapsyoga

Met onze zwangerschapscursus & zwangerschapsyoga beleef je op een bewuste manier jouw zwangerschap. Het is een complete zwangerschapscursus bestaande uit 8 lessen.

Yoga is een goede manier om tijdens de zwangerschap fit te blijven, om te gaan met de natuurlijke veranderingen in jouw lichaam en je voor te bereiden op de bevalling en het ouderschap. We laten jou kennis maken met yoga op een plezierige, nuchtere en laagdrempelige manier.

Yoga tijdens de zwangerschap draagt bij aan het algehele spijsverteringssysteem en zorgt voor flexibiliteit, spierversterking, balans, ontspanning, kracht, energie, welzijn en geluk. Je wordt bewust van je adem en zult ervaren wat dit voor jou kan betekenen.

Wanneer jij fit bent kun je optimaal van je zwangerschap genieten en ga je vol vertrouwen de bevalling tegemoet, maar het zal ook je herstel bevorderen tijdens de postnatale weken. De cursus bestaat uit een combinatie van (algemene) informatie, mindfulness, bewegen en ontspannen. Je hoeft niet eerder aan yoga te hebben gedaan om de cursus te volgen. De curus is een volledige zwangerschapscursus, maar met extra aandacht voor het hele lichaam – verdieping d.m.v. yoga, meditatie en ademhaling.

De opbouw van de 8 lessen is als volgt:
Kennismaken met yoga en elkaar, delen van ervaringen en gezelligheid, verschillende ademshalings-oefeningen, yoga om ruimte te creëren, voor kracht, uithoudingsvermogen, ontspannen, herstellen en de Zonnegroet – alle lessen
Yoga en de bevalling
Herstel na de bevalling
Partnerles (geen gepuf, maar een gezellige afsluiter met praktische tips)

Praktische informatie

Het is een volledige zwangerschapscursus. Proeflessen en losse lessen zijn niet mogelijk.
Één les is een partnerles, maar je mag ook iemand anders meenemen. Geen gepuf, maar een gezellige afsluiter met praktische tips.
Je betaalt voor 8 lessen E 115,- (vergoeding via de zorgverzeraar mogelijk – check je polis)
De lesdata zijn dinsdag 9, 16, 23, juli om 18.30 uur, maandag 29 juli om 20.45 uur, dinsdag 6 en 13 augustus om 18.30 uur, donderdag 8 en 15 augustus om 19.00 uur.

Aanmelden kan via info@happiness-yogalifestyle.com.

(de cursus start bij min. 5 deelnemers)