Zwangerschapscursus/zwangerschapsyoga (met 50 % korting)

Hennie Zwangerschapsyoga

Zwanger? Van harte gefeliciteerd!

Ben je op zoek naar een volwaardige zwangerschapscursus i.c.m. zwangerschapsyoga?

Samen met verloskundigenpraktijk Jane bieden we 8 lessen aan voor E 95,- en woon je in een DDFK-gemeente dan kun je mee doen met maar liefst 50% korting! Dan betaal je maar E 47,50,-.

De lessen zijn elke woensdag om 19.15 uur in Kollum en vanaf september op vrijdagavond om 19.15 uur in Kollum.

En vanaf september zijn de lessen op woensdagavond om 19.00 uur in Surhuisterveen.

Aanmelden kan via info@happiness-yogalifestyle.com

Vanwege de korting en zomerperiode kunnen gemiste lessen in augustus en september niet ingehaald worden, maar dat is geen probleem, want de meesten doen de gehele zwangerschap mee waardoor je niets hoeft te missen.

Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is.
Ook zal de cursus vanaf oktober bij Jane doorlopend verder gaan, maar dan misschien op een andere dag.

Zwangerschapsyoga
Algemeen

Met zwangerschapsyoga beleef je op een bewuste manier jouw zwangerschap. We laten jou kennis maken met yoga op een plezierige, nuchtere en laagdrempelige manier.

Yoga is een goede manier om tijdens de zwangerschap fit te blijven, om te gaan met de natuurlijke veranderingen in jouw lichaam en je voor te bereiden op de bevalling en het ouderschap.

Yoga tijdens de zwangerschap draagt bij aan het algehele spijsverteringssysteem en zorgt voor flexibiliteit, spierversterking, balans, ontspanning, kracht, energie, welzijn en geluk. Je wordt bewust van je adem en zult ervaren wat dit voor jou kan betekenen, tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling.

Wanneer jij fit bent kun je optimaal van je zwangerschap genieten en ga je vol vertrouwen de bevalling tegemoet, maar het zal ook je herstel bevorderen tijdens de postnatale weken. De cursus bestaat uit een combinatie van informatie, mindfulness, bewegen en ontspannen. Je hoeft niet eerder aan yoga te hebben gedaan om de cursus te volgen.

De opbouw is als volgt:
Kennismaken met yoga en elkaar, Pranayama – ademshalingsoefeningen, yoga om ruimte te creëren, yoga voor kracht en uithoudingsvermogen, yoga om te ontspannen en te herstellen, yoga bij ongemakken, en de Zonnegroet, maar ook 3 themalessen:
– Yoga en de bevalling
– Yoga na de bevalling
– Partnerles

Juist als je last van bekkenproblemen hebt of last van je rug hebt dan is dit een goede manier om fit te blijven, je bevalling gerust in te gaan en ook om zo verantwoord te herstellen.