YOGA XXL op 5 mei 2018 voor Stichting Mont Ventoux in het Baron Theater Opende

Hennie Workshops

YOGA XXL in het Baron Theater te Opende

Op 5 mei organiseert “VVA in Actie, groot verzet tegen kanker” in samenwerking met Happiness Yoga Lifestyle een tweetal leuke workshops in het Baron Theater te Opende. Yoga XXL!
Hennie Pama van Happiness Yoga Lifestyle zal de workshops verzorgen en laat je kennis maken met yoga op een leuke, nuchtere en laagdrempelige manier.

De werkzaamheid van yoga & mindfulness is inmiddels wetenschappelijk aangetoond en het kan veel betekenen voor je fysieke en mentale gezondheid.
Yoga wordt als zeer positief ervaren door mensen die (chronisch) ziek zijn, het geeft ze kracht. Maar ook qua preventie en ziekteherstel staat yoga bekend om haar heilzame werking.
Je wordt bewust van jezelf en tegelijkertijd versterk en versoepel je je lichaam. Daarnaast zorgt yoga voor ontspanning en leer je om te gaan met stress.
Yoga geeft je vrijheid, in lichaam en geest en dat op
Bevrijdingsdag 🙂

Je kunt je opgeven voor één of twee workshops.
We organiseren een actieve les van 9.30 – 10.30 uur en een rustige les van 11.00 – 12.00 uur.
Aanmelden is verplicht en kan via vvainactie@hotmail.com
Je dient zelf een matje mee te nemen. Mocht je geen matje hebben dan kun je deze bij de organisatie reserveren (zolang de voorraad strekt).

De prijs voor de workshops is maar € 5,- per uur en de opbrengst gaat volledig naar Stichting Mont Ventoux, Groot verzet tegen kanker.
Het Baron Theater stelt deze dag het theater beschikbaar.

Na afloop van de workshops is er gelegenheid om gezellig na te praten in de foyer van het Baron Theater. De bar is geopend voor een hapje en een drankje.

Wil je meer weten over VVA in Actie, groot verzet tegen kanker en andere acties?
Ga naar https://www.grootverzettegenkanker.nl/vvainactie