Lid worden

Welkom bij Happiness 🙂

Volg onderstaande stappen om je inschrijving compleet te maken:

 • Je kunt je aanmelden via happinessopende@gmail.com
 • Tevens schrijf je jezelf in via het online boekingssysteem Momoyoga. De link hiervan volgt per mail, maar is ook te vinden op de rechterkant van onze hoofdpagina onder de button 'Inloggen'. Via dit systeem kun je online je lessen plannen, annuleren en jezelf elders plaatsen om lessen in te halen. Je kunt kiezen uit een strippenkaart voor de reeks (met korting) of losse lessen. Ook boek je hier je proefles (indien beschikbaar) of overige opties lessen of workshops.

Deelname aan de lessen betekent akkoord gaan met de algemene voorwaarden & privacyverklaring.

Lukt het niet om je zaken online te regelen dan kunnen wij dat uiteraard voor jou in orde maken. Schroom niet om dit aan te geven.

Sinds onze vliegende start, al bijna 9 jaar geleden, zijn onze unieke lessen erg geliefd en ze zijn bijna altijd vol zijn. Informeer naar de mogelijkheden via de mail. Degenen die de reeks volgen hebben voorrang qua plaatsing t.o.v. iemand die losse lessen volgt.

Gemiste lessen kunnen op een ander tijdstip (tijdens de reeks) ingehaald worden en kun je boeken via Momoyoga, mits beschikbaar (eigen risico afwezigheid of het niet op kunnen maken van de lessen van de strippenkaart).

We werken met kleine groepen. Er kunnen maximaal 8 deelnemers in een groep. Een groep gaat daadwerkelijk van start met minimaal 4 deelnemers.

Vanwege de kwaliteit van onze lessen en het belang van jouw gezondheid vragen we naar jouw medische (lichamelijke/geestelijke) achtergrond, zodat we hier op in kunnen spelen. Je kunt dit via de mail aangeven of onder 'notities' in Momoyoga.

Meld zwangerschap vooraf aan de les. Met name in de eerste 3 maanden raden we aan om rustig aan te doen en liever geen yoga vanwege de werking op alle systemen in het lichaam en het lichaam deze eerste weken van de zwangerschap genoeg aan zichzelf heeft. Het is medisch gezien wat een grijs gebied tijdens deze eerste weken, vandaar deze keuze.

 
Overige informatie voor de les

Yoga heeft een therapeutisch en heilzaam effect op je gezondheid, vandaar onderstaande voorzorgsmaatregelen en informatie:

  • Draag comfortabele kleding en geen schoeisel tijdens de les
  • Neem een dekentje of vest mee voor de eindontspanning i.v.m afkoelen
  • Eet tenminste 2 uur voor aanvang van de lessen niet teveel en kies voor licht verteerbaar voedsel. Water mag, maar niet teveel
  • Het gebruik van een handdoek is verplicht
  • Draag liever geen sieraden voor uw eigen gemak en veiligheid
  • Yogamatten, kussens en overige hulpmiddelen zijn aanwezig
  • Aanvang 5 minuten voor start van de les. Het is erg onplezierig als iemand te laat komt en we met de beginontspanning begonnen zijn. Kom ook niet te vroeg i.v.m. voorafgaande lessen
 •  
  • Telefoons moeten uitgeschakeld zijn
  • Meld blessures, klachten of zwangerschap voor de les; ook zwangerschap nog in de eerste 3 maanden
  • Yoga stimuleert allerlei systemen in het lichaam en brengt diverse processen op gang, bijvoorbeeld de afvoer van afvalstoffen. Het kan zijn dat je duizelig wordt, hoofdpijn krijgt of emotioneel wordt. Accepteer dit van jezelf en ook van anderen. Door te focussen op de ademhaling verdwijnt dit ook weer, maar meld het bij de docent
  • Drink meteen na de les een glas water en ook de dag daarna voldoende water om de afvalstoffen afvoer te versnellen
  • En natuurlijk willen we vooral ook dat je geniet ; )

 

Voor bedrijven, overheidsinstellingen en scholen zijn er diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld lessen bij jou op locatie. Ook zijn er programma’s die bijvoorbeeld gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, toepassing op de werkvloer of bij re-integratie. Zie de pagina voor bedrijven of neem contact met ons op over de mogelijkheden via de mail  happinessopende@gmail.com of telefonisch op 0629628228.