Coaching en begeleiding

Happiness, Health & Wealth: al bijna 4 jaar kun je bij ons terecht voor het totaalplaatje als het gaat om coaching/begeleiding voor een gezonde levensstijl; bewustwording en genieten van het leven. We kunnen jouw begeleiden bij één van deze onderdelen of bij al deze onderdelen. Stap voor stap werken aan een gezonde en duurzame levensstijl.
1: beweging
2: (juiste) ademhaling
3: ontspanning
4: mindfulness
5: voeding

Wij bieden (8-weekse) mindfulness-cursussen, workshops of trainingen op maat. Tijdens de cursus ontvang je een werkmap. We werken daarnaast met de ‘bodyscan’, zitmeditatie, loopmeditatie en yoga.

We bieden o.a. de volgende cursussen/coachingstrajecten:

Word gezond en gelukkig in 5 stappen 

De 5 basisprincipes voor een goede gezondheid worden behandeld:
1. Beweging – yoga houdingen (Asana’s) en/of mindful wandelen
2. De juiste ademhaling (Pranayama) d.m.v. diverse ademhalingstechnieken
3. Ontspanning
4. Mindfulness
5. Voeding.

Deze cursus of workshop is gericht op iedereen die graag verandering in zijn of haar leven wil en dat gaat samen met bovenstaande stappen. Een compleet pakket waarbij je fysiek en mentaal sterker wordt – je komt letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten. Dit is ook geschikt voor kinderen en jongeren.

Mindfulness

Kom weer in je kracht met Mindfulness. Je gaat actief aan de slag met negativiteit en/of psychisch leed zoals angst, somberheid, onzekerheid of vermoeidheid. Erg geschikt wanneer je last hebt van stress, burn out of ernstige vermoeidheid. Leer op te merken wat er in je om gaat en wat er NU in het leven is. Word bewust van jezelf en probeer te ontdekken wat je echt belangrijk vindt in je leven en maak dat de basis van je handelen, zodat je gelukkig kunt zijn.

We combineren moderne psychologische inzichten met meditatie (zitmeditatie, loopmeditatie) en yoga en we gebruiken de technieken van Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) en Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Een investering voor de rest van je leven! Dit kan in een workshop of d.m.v. een cursus en/of volledige begeleiding.

Mindful wandelen:

Een unieke combinatie van bewegen in de natuur en balans vinden met de juiste begeleiding. Het is een veilige, effectieve manier om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars.

Tijdens deze wandelingen ben je bewust aanwezig in het huidige moment, je werkt aan je houding, conditie en het is een mindfulness training. We gebruiken ademhalingstechnieken, meditatie en yoga.

 

Voor bedrijven, overheidsinstellingen en scholen zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van coaching, mindfulness & mindful wandelen. Ook zijn er programma’s die bijvoorbeeld gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, toepassing op de werkvloer of bij reïntegratie. Kijk op de pagina Happiness@work of neem contact met ons op over de mogelijkheden via de mail  info@happiness-yogalifestyle.com of telefonisch op 0512-776477.